May 2015 Pharmacy WGM Agenda

From HL7Wiki
Jump to navigation Jump to search

Contents

Related Links

Agenda

Day Date ' Time Icon Event Chair Scribe Room
Sunday May 10, 2015 AM Q1 Technical med.gif Pharmacy WG Not Meeting NA NA NA
Q2 Technical med.gif Pharmacy WG Not Meeting NA NA NA
PM Q3 Technical med.gif Pharmacy WG Not Meeting NA NA NA
Q4 Technical med.gif Pharmacy WG Not Meeting NA NA NA
.
Monday May 11, 2015 AM Q1 Technical med.gif Pharmacy WG Not Meeting NA NA NA
Q2 Technical med.gif Pharmacy WG Not Meeting NA NA NA
PM Q3 Technical med.gif Committee Meeting
  • Finalize agenda
  • Reps to other WG
    • need rep to go to O&O Tuesday Q1
  • Assign roles for Quarters
  • If we have new attendees, review
    • Overview of Pharmacy material - V2, V3, FHIR resources
    • Overview of Pharmacy template work
  • Hot Topics
John
Melva not available
TBD TBD
Q4 Technical med.gif Committee Meeting
  • Review outstanding FHIR GForge tracker items - Jean to attend
John
Melva not available
TBD TBD
.
Tuesday May 12, 2015 AM Q1 Technical med.gif Committee Meeting
  • Prepare for meeting SDWG resources - Wed Q3
  • Items for Meeting with IHE Pharmacy
  • Pharmacy Glossary Project
  • Discussion of Pharmacy Webinar
Melva NA NA
Q2 Technical med.gif Committee Meeting - Joint with FHIR reps
  • Pharmacy FHIR ballot reconciliation
Melva NA NA
PM Q3 Technical med.gif Committee Meeting
  • Action Item List
  • EHRS Implementation Guide - Pharmacist/Provider Functional Profile ballot reconciliation
  • Pharmacy FHIR Work as needed from reconciliation
John
Melva not available
TBD TBD
Q4 Technical med.gif Joint meeting with PHER - PHER hosting TBD TBD TBD
.
Wednesday May 13, 2015 AM Q1 Technical med.gif Committee Meeting
  • Approval for January 2015 WGM Minutes
  • Schedule for Conference calls
  • Forward Planning
    • Project Review
    • 3 year plan review
    • Action Item list review
  • Prep for Joint Meeting with IHE and ISO
John TBD TBD
Q2 Technical med.gif Committee Meeting
  • Pharmacy Template Work (Kai)
Melva TBD TBD
PM Q3 Technical med.gif Committee Meeting - meeting with reps from SDWG
  • Joint topics with SDWG
    • DAF Medication List Ballot Comments
Melva TBD TBD
Q4 Technical med.gif Committee Meeting
  • Pharmacy FHIR Work
  • Pharmacy Template work
  • Pharmacy Guidance Endorsement Project - Ballot reconcilation
Melva TBD TBD
.
Thursday May 14, 2015 AM Q1 Technical med.gif Committee Meeting John
Melva not available
TBD TBD
Q2 Technical med.gif Committee Meeting John
Melva not available
TBD TBD
PM Q3 Technical med.gif Committee Meeting John TBD TBD
Q4 Technical med.gif Committee Meeting John TBD TBD
.
Friday May 15, 2015 AM Q1 Technical med.gif Pharmacy WG - Joint Meeting with IHE Pharmacy and ISO TC215 - WG 6
  • Venue
  • hotel Concorde Montparnasse
  • 40 rue du Commandant René Mouchotte
  • Place de Catalogne – 75014 PARIS
  • The hotel Concorde is near Gare Montparnasse. This is a major train, metro station.
    • The meeting room is on the second floor.
  • Registration
    • Please register your attendance on the website by following the link. We need to take account of the attendants for catering and logistic purposes: Registration Form
  • Transportation -
    • From Airport Charles de Gaulle you could take the commuter train ( RER line B) to Denfert Rochereau and switch to the metro lines 4 (Porte de Clingancourt) or 6 ( Port Dauphine). From the airport it will take you approximately 1:15 minutes to reach ASIP Santé.
  • Facilities
    • Coffee, tea are available.
    • Teleconference and projector are available.
  • Program
    • 9:15 - 9:30 (15 min) - Welcome (IHE)
    • 9:30 - 9:45 (15 min) - Agenda approval (IHE)
    • 9:45 - 10:15 (30 min) - Update of ISO work items (ISO)
    • 10:15 - 10:45 (30 min) - Update of IHE Pharmacy work items (IHE)
    • 10:45 - 11:00 (15 min) - Break
NA NA Off site at ASIP Sante
9 Rue Georges Pitard, 25015 Pars
Q2 Technical med.gif Pharmacy WG - Joint Meeting with IHE Pharmacy and ISO TC215 - WG 6
    • 11:00 - 11:30 (30 min) - Update of HL7 Pharmacy work items (HL7)
    • 11:30 - 12:30 (60 min) - Workshop ISO e-Dispense use cases (ISO/IHE)
    • 12:30 - 13:30 (60 min) - Lunch (We will have to arrange our own lunch. We will probably look for a restaurant or snackbar in the neighbourhood)
NA NA Off site at hotel Concorde Montparnasse, 40 rue du Commandant René Mouchotte, Place de Catalogne – 75014 PARIS
PM Q3 Technical med.gif Pharmacy WG - Joint Meeting with IHE Pharmacy and ISO TC215 - WG 6
    • 13:30 - 15:30 (120 min) - Workshop FHIR prescription & dispense (IHE)
    • 15:30 - 15:45 (15 min) - Break
NA NA Off site at hotel Concorde Montparnasse, 40 rue du Commandant René Mouchotte, Place de Catalogne – 75014 PARIS
Q4 Technical med.gif Pharmacy WG - Joint Meeting with IHE Pharmacy and ISO TC215 - WG 6
    • 15:45 - 17:15 (90 min) - Workshop Medication Statement requirements (HL7/IHE)
    • 17:15 - 18:00 (45 min) - Workshop FHIR requirements for supply (HL7/IHE)
    • 18:00 - 18:30 (30 min) - Closing and follow up (IHE)
    • Some people are returning home in the evening. For those who stay we will decide on an arrangement for dinner, depending on the preferences of the group.
NA NA Off site at hotel Concorde Montparnasse, 40 rue du Commandant René Mouchotte, Place de Catalogne – 75014 PARIS
.

Icons:

  • Ballot Reconciliation meeting Reconciliation med.gif
  • Work Group technical discussion Technical med.gif